Keurmerk Beste Werkgever in de categorie Openbaar Bestuur

Bij ons krijg je als medewerker veel eigen verantwoordelijkheid om je werk te organiseren. Samen benutten we jouw talenten, drijfveren en kwaliteiten. Ook zorgen we er voor dat je die maximaal kunt ontwikkelen. Niet voor niets ontving GBTwente in 2019 het keurmerk Beste Werkgever in de categorie Openbaar Bestuur en Veiligheid. En daar zijn we trots op.

Beste Werkgevers is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Voor toekomstige collega's is dit keurmerk dus hét bewijs dat je bij ons bij een goede werkgever terecht komt.

Effectory en Intermediair zijn 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap; omdat ze geloven dat bedrijven waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren en dat medewerkers het verschil maken. En dat zijn wij van harte met ze eens! 

Afbeelding keurmerk Beste Werkgever 2018-2019 Gekozen door werknemers