Toegankelijkheid

GBTwente vindt het belangrijk dat online informatie persoonlijk, begrijpelijk én toegankelijk is voor iedereen. Er is en wordt hard gewerkt om onze website voor iedereen toegankelijk te maken. ​Zo is onze website getest door een onafhankelijke organisatie en worden pagina's en informatie regelmatig aangepast.

Toegankelijkheidsverklaring GBTwente

Op dit moment heeft GBTwente status: B - voldoet gedeeltelijk

Via de button hieronder komt u bij de volledige toegankelijkheidsverklaring van GBTwente. Deze verklaring is voor het laatst bijgewerkt op 18-12-2020. Klik op de link om het volledige onderzoeksrapport van GBTwente te downloaden.

Is onze informatie niet toegankelijk voor u?

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Laat het ons weten. Neem contact met ons op via [email protected]. Ook kunt u via ons contactformulier doorgeven welke informatie voor u niet toegankelijk is. Onze afdeling Communicatie zorgt dan voor een toegankelijk alternatief. 

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging

  • We informeren u over de voortgang en de uitkomst

Door úw ervaringen te delen kunnen wij onze website blijven verbeteren en voor iedereen toegankelijk maken. Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op de website van Digitoegankelijkheid.