Help ons verbeteren

Wijziging doorgeven

In het digitaal loket kunt u de volgende onderdelen wijzigen: 

  • Mijn gegevens
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het belangrijk dat wij uw contactgegevens hebben. Geef daarom uw mailadres en telefoonnummer aan ons door. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Wilt u weten hoe? Dit leest u in onze privacyverklaring.
 
  • Uw rekeningnummer voor automatisch betalen wijzigen

Uw rekeningnummer voor een automatische incasso aanpassen? Log hiervoor in op Mijn GBTwente. Kies in het digitaal loket voor AANSLAG BETALEN. Klik op de button AUTOMATISCH BETALEN en geef een machtiging af voor het nieuwe rekeningnummer. Uw oude machtiging wordt dan beëindigd. Het afgeven van een machtiging loopt via e-mandate. Met e-mandate geeft u een digitale incasso af via het elektronisch bankieren van uw eigen bank.

 
  • Bezwaren*
  • Kwijtschelding*
* Let op: Het is nog niet mogelijk om een bezwaar of een kwijtscheldingsverzoek via het digitaal loket aan te vullen. Als wij een aanvulling op uw bezwaar of kwijtscheldingsverzoek nodig hebben, dan krijgt u een brief met instructies van ons. Wilt u zelf een aanvulling doen neem dan telefonisch contact met ons op Heeft u nog andere vragen? Gebruik dan onze veelgestelde vragen of kies voor ons contactformulier.
 
 

Ja, ik wil mijn gegevens inzien of wijzigen.