Veelgestelde vragen over het taxatieverslag

Welke informatie vind ik in het taxatieverslag?

Voor elke woning en elk pand stellen wij een taxatieverslag op. Op het taxatieverslag staan de kenmerken van uw woning of pand. Bijvoorbeeld het bouwjaar of het aantal vierkante meters (gebruiksoppervlakte). Ook vindt u in het taxatieverslag de gegevens die we gebruikt hebben voor het bepalen van de WOZ-waarde. Bij een woning zijn dit de verkoopcijfers van vergelijkbare woningen.

Waar vind ik het taxatieverslag?

U kunt het taxatieverslag inzien via Mijn GBTwente. Klik op de blauwe button rechtsbovenin uw scherm. Laat diegene op wiens naam de aanslag staat inloggen met zijn of haar DigiD.