Help ons verbeteren

Veelgestelde vragen over MijnOverheid

Hoe voorkom ik dat ik digitale post van GBTwente op MijnOverheid mis?

Wilt u geen digitale post missen log dan regelmatig in op MijnOverheid. Zet daarnaast uw e-mailnotificatie aan onder Instellingen. U krijgt dan een e-mail wanneer er een nieuw bericht in uw Berichtenbox staat. U kunt ook instellen dat u een herinnering per e-mail wilt ontvangen bij een nieuw bericht. Daarnaast heeft MijnOverheid een Berichtenbox app die aangezet kan worden, dan kunt u uw berichten lezen op uw mobiel of tablet. U ontvangt dan geen papieren aanslag meer van GBTwente.

Ik wil een aanslag op papier. Hoe doe ik dat?

U kunt uw aanslag downloaden via uw berichtenbox, opslaan op uw apparaat en zelf printen. Dat kan ook als u inlogt in ons digitaal loket MijnGBTwente. Login met de DigiD van degene op wiens naam de aanslag staat.

Hoe meld ik mij af voor de digitale post van GBTwente op MijnOverheid?

Wilt u de aanslag weer per post ontvangen dan moet u zich afmelden bij MijnOverheid. Log in op MijnOverheid, ga naar Instellingen, klik op Organisaties Berichtenbox. Kies voor Samenwerkingsverbanden en zet het vinkje bij GBTwente uit. Klik op Bewaren en u zult geen digitale post meer van GBTwente ontvangen in uw berichtenbox.