Waar vindt u het taxatieverslag?

De WOZ-waarde van uw woning controleren kan op een paar manieren. Eén van de manier is door uw taxatieverslag te bekijken. Lees hier meer over waar u het taxatieverslag kunt vinden en welke informatie u kunt inzien in het taxatieverslag.
Gepubliceerd op 08.02.2024, 07:00
Waar vindt u het taxatieverslag?

Hoe controleer ik de WOZ-waarde van mijn woning of pand? 

U wilt vast weten of uw WOZ-waarde klopt. U kunt dit controleren door het taxatieverslag van uw woning of pand te bekijken. Het taxatieverslag kunt u inzien via Mijn GBTwente. Klik op de blauwe knop rechtsbovenin uw scherm met 'Mijn GBTwente'.


Welke informatie vind ik in het taxatieverslag? 

Voor elke woning en elk pand stellen wij een taxatieverslag op. Op het taxatieverslag staan de kenmerken van uw woning of pand. Bijvoorbeeld het bouwjaar of het aantal vierkante meters (gebruiksoppervlakte). Ook vindt u in het taxatieverslag de gegevens die we gebruikt hebben voor het bepalen van de WOZ-waarde. Bij een woning zijn dit de verkoopcijfers van vergelijkbare woningen. 

Waar vind ik het taxatieverslag? 

U kunt het taxatieverslag inzien via Mijn GBTwente. Klik op de blauwe button rechtsbovenin uw scherm. Laat diegene op wiens naam de aanslag staat inloggen met zijn of haar DigiD.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie? 
U kunt ons altijd bellen. We helpen u graag! Bent u op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Verder kunt u veel zelf regelen in ons digitaal loket door in te loggen op Mijn GBTwente.