Pilot stopt: Informatieverzoek voor de bepaling van de WOZ‐waarde

Op 7 en 8 oktober hebben wij een uitnodiging verzonden aan eigenaren van vrijstaande woningen en twee-onder-één-kap woningen uit de wijken Hogeland-Velve en Enschede-Zuid in de gemeente Enschede. Hierin hebben wij gevraagd om informatie over de kenmerken van de woning te verstrekken. Met deze informatie en afbeeldingen kunnen wij nog zorgvuldiger de WOZ-waarde van uw woning vaststellen. Deze methode is onderdeel van een pilot in de wijken Enschede-Zuid en Hogeland-Velve. Wij betreuren de onrust die is ontstaan naar aanleiding van de brief. Dat was in geen geval onze bedoeling. Op verzoek van de gemeente Enschede stoppen wij per direct met de pilot. Bent u onderdeel van deze pilot? In dit bericht en in de brief die we u gestuurd hebben leest u wat dit voor u betekent.
Gepubliceerd op 11.10.2022, 10:00
Pilot stopt: Informatieverzoek voor de bepaling van de WOZ‐waarde

Heeft u al informatie met ons gedeeld van de binnenkant van uw woning?

Dan zijn er twee mogelijkheden waaruit u kan kiezen:

  1. U wilt dat wij de informatie die u heeft gestuurd verwijderen. Dat kan. U kunt een mail sturen naar [email protected]. Vermeld in de mail uw verzoek om de informatie te verwijderen en het adres van uw woning. Ook kunt u bellen met 088 - 64 64 800. Wij stellen dan de WOZ-waarde vast met de gegevens die al eerder bij ons bekend waren.
  2. U wilt dat wij de informatie gebruiken voor de vaststelling van de WOZ-waarde. Wij verwerken dan de gegevens en stellen de WOZ-waarde vast. U hoeft hiervoor niets te doen.

Heeft u geen informatie met ons gedeeld van de binnenkant van uw woning?

Dan hoeft u niets te doen. Wij maken bij de vaststelling van de WOZ-waarde 2023 gebruik van de gegevens die bij ons bekend zijn.

Wat als u nog niets heeft aangeleverd maar toch wel graag informatie wilt delen?

Dat kan. U kunt bellen met 088 - 64 64 800. Samen kunnen we de gegevens van uw woning doorlopen. Wij verwerken deze gegevens en gebruiken deze bij het vaststellen van de WOZ-waarde 2023.

Hoe zit het met uw privacy?

Wij vinden uw privacy heel belangrijk. Wanneer u afbeeldingen of informatie heeft aangeleverd behandelen wij deze met de grootst mogelijke zorg. Dit doen wij volgens de erkende informatieveiligheidsnormen en Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) met inachtneming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De informatie die u met ons deelt wordt niet met derden gedeeld. Wij gebruiken de afbeeldingen en informatie alleen voor de bepaling van de WOZ-waarde. Meer informatie over privacy leest u op www.gbtwente.nl/privacyregeling.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over de inhoud van deze brief? Neem dan contact met ons op of kijk op www.gbtwente.nl. Wij helpen u graag. U bereikt ons op telefoonnummer 088 - 64 64 800.