Hans Cloosterman nieuwe directeur GBTwente

Het dagelijks bestuur van GBTwente benoemt Hans Cloosterman als nieuwe directeur van GBTwente. Met ingang van 1 juli 2022 gaat Hans aan de slag als boegbeeld van de belastingsamenwerking in Twente. Ook met haar nieuwe directeur blijft GBTwente de ingezette koers varen om gemeentelijke belastingen persoonlijk en begrijpelijk maken voor haar inwoners.
Gepubliceerd op 23.05.2022, 08:00
Hans Cloosterman nieuwe directeur GBTwente

Hans is de afgelopen 30 jaar in verschillende rollen actief geweest bij achtereenvolgens de gemeenten Bathmen en Deventer en bij zakelijk dienstverlener EIFFEL. Van 2000 tot 2020 heeft Hans binnen EIFFEL diverse functies bekleed, van (interim) manager en projectleider tot algemeen leidinggevende en MT-lid. Sinds oktober 2020 is Hans als businesscontroller aan GBTwente verbonden.

Evelien Zinkweg, voorzitter van het dagelijks bestuur van GBTwente feliciteert Hans Cloosterman van harte met zijn benoeming tot directeur: “Het dagelijks bestuur is blij te kunnen aankondigen dat Hans is benoemd tot de nieuwe directeur van GBTwente. Wij zijn ervan overtuigd dat de ervaring en professionele drive van Hans hem in staat zullen stellen de ontwikkeling van GBTwente verder te leiden.Wij wensen Hans veel succes.’’

Hans vertelt over zijn benoeming tot directeur bij GBTwente: “Al anderhalf jaar maak ik onderdeel uit van deze mooie dienstverlenende organisatie. De mensen, de betrokkenheid van het bestuur en de wil om belastingen persoonlijk en begrijpelijk te maken, hebben een sterke indruk op mij gemaakt. GBTwente staat bekend als een innovatieve belastingorganisatie. Dat, gecombineerd met een duidelijke koers gericht op talentontwikkeling en procesoptimalisatie, maakt mij enorm enthousiast. Ik kijk ernaar uit om daar, samen met de organisatie, de opdrachtgevers en de medewerkers, als eindverantwoordelijke verder vorm aan te geven.”

Als GBTwente kijken we ernaar uit om, samen met onze medewerkers, ons management en ons bestuur, koers te blijven varen. We blijven ons inzetten om gemeentelijke belastingen persoonlijk en begrijpelijk te maken voor onze inwoners. We wensen Hans Cloosterman daarin, in zijn nieuwe functie als directeur, veel succes!

GBTwente waardeert, heft en int gemeentelijke belastingen. Deze processen maken we voor ons verzorgingsgebied, dat uit meer dan een half miljoen mensen bestaat, zo persoonlijk en begrijpelijk mogelijk. GBTwente doet dit in opdracht van tien gemeenten: Almelo, Berkelland, Borne, Bronckhorst, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal en Twenterand.