Help ons verbeteren

Geef uw mening over onze online dienstverlening

Bij GBTwente zijn we op dit moment bezig met een onderzoek over onze online dienstverlening. Door uw mening en advies met ons te delen kunnen wij onze online dienstverlening blijven verbeteren. Helpt u ons verbeteren door het invullen van onze vragenlijst?
Gepubliceerd op 21.04.2021, 14:00
Geef uw mening over onze online dienstverlening

Waar gaat de vragenlijst over?

De vragenlijst bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over wat u van onze dienstverlening vindt en het tweede deel gaat over uw online wensen en behoeften.

Hoe kunt u meedoen aan de vragenlijst?

Klik hier om mee te doen aan onze vragenlijst (of kopieer deze link en plak deze in uw browser: https://nl.surveymonkey.com/r/7WFFN3G).

Omdat de vragenlijst onderdeel is van een afstudeeronderzoek binnen GBTwente, worden als bedankje meerdere cadeaubonnen verloot onder alle deelnemers aan de vragenlijst.

Wilt u vaker meedoen aan een vragenlijst over onze dienstverlening?

Meld u dan aan voor ons inwonerpanel. Onze inwoners weten het beste hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren en daarom hebben we uw hulp nodig! Als lid van ons inwonerpanel ontvangt u af en toe een korte online vragenlijst per mail. Het invullen van deze online vragenlijsten duurt nooit langer dan een paar minuten. Om u aan te melden klikt u op deze link en vult u het aanmeldformulier onderaan de pagina in.

Uw mening is waardevol! Met uw hulp blijft GBTwente haar dienstverlening verbeteren. Zo maken we belastingen persoonlijk en begrijpelijk.