GBTwente verstuurt de aanslagen gemeentelijke belastingen

Vanaf vandaag worden de aanslagen gemeentelijke belastingen verstuurd naar alle huishoudens in ons verzorgingsgebied. We versturen de aanslagen verspreid over de maand februari. U ontvangt de aanslag gemeentelijke belastingen in uw Berichtenbox van MijnOverheid of per post in uw brievenbus.
Gepubliceerd op 07.02.2022, 09:00
GBTwente verstuurt de aanslagen gemeentelijke belastingen

Wanneer ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen? 

In februari vindt u de aanslag gemeentelijke belastingen in uw Berichtenbox van MijnOverheid of per post in uw brievenbus. Hierop staan alle soorten gemeentelijke belastingen en heffingen die voor u gelden. Ook vindt u de WOZ-waarde van uw woning.

Heeft u vragen over de aanslag of klopt er iets niet?

Heeft u vragen over de aanslag gemeentelijke belastingen of klopt er iets niet? Neem dan contact op met GBTwente. Wij helpen u graag. Samen bekijken we uw aanslag en helpen u bij eventuele vervolgstappen. U vindt onze contactgegevens op uw aanslag of via onze contactpagina op de website. Al onze medewerkers bellen volop mee. Helaas lukt het niet altijd om u direct te helpen. Probeer het op een later moment nog een keer. 

Bent u het niet eens met uw WOZ-waarde?

Als u het niet eens bent met de WOZ-waarde van uw woning of pand dan kunt u bezwaar maken. Dit kan via de QR-code op uw aanslag. Scan deze code met de camera van uw telefoon of een QR-scanner. Een QR-scanner download u via de Appstore of Google Play. Als u de QR-code heeft gescand controleert u uw persoonlijke gegevens. Daarna vult u de reden voor uw bezwaar in en verstuurt u het bezwaar naar GBTwente. U maakt dan binnen een paar stappen bezwaar.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

U kunt ons altijd bellen. We helpen u graag! Al onze medewerkers bellen volop mee. Helaas lukt het niet altijd om u direct te helpen. Probeer het op een later moment nog een keer.  Bent u op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Verder kunt u veel zelf regelen in ons digitaal loket door in te loggen op Mijn GBTwente