Help ons verbeteren

Aanmaning of Dwangbevel 24 april 2021 ontvangen?

Met dagtekening 24 april 2021 hebben wij aanmaningen en dwangbevelen verzonden. Deze hebben betrekking op alle belastingen voor de aangesloten gemeenten van GBTwente. U ontvangt een aanmaning of dwangbevel omdat u te laat bent met betalen. De betalingen zijn bijgewerkt tot en met 20 april 2021. Heeft u na deze datum betaald en is het bedrag vóór 24 april 2021 op onze rekening bijgeschreven, dan wordt de aanmaning of het dwangbevel met de bijbehorende kosten automatisch gecorrigeerd.
Gepubliceerd op 24.04.2021, 00:00
Aanmaning of Dwangbevel 24 april 2021 ontvangen?

Wat kan ik nu nog doen?

Via Mijn GBTwente kunt u eenvoudig, snel en zelf uw betaling in termijnen regelen. Zo voorkomt u extra kosten. Natuurlijk mag u het bedrag ook in één keer betalen via de bank of contant bij de publieksbalie van uw gemeente. Als u nu niet reageert kan beslag op loon, uitkering en (on)roerende zaken volgen. Voor openstaande bedragen die betrekking hebben op het jaar 2020 of eerdere jaren kunt u geen automatische incasso meer voor afgeven.
 

Geen aanslag ontvangen? 

Heeft u geen aanslag per post ontvangen? Veel van onze inwoners zijn aangemeld bij MijnOverheid. Uw aanslag wordt dan niet per post verstuurd maar digitaal. Raadpleeg hiervoor uw berichtenbox in MijnOverheid. 
 

Kan ik nog kwijtschelding aanvragen? 

Is uw (gezins)inkomen dusdanig laag en u bent van mening dat u voor kwijtschelding in aanmerking komt, dan kunt u digitaal kwijtschelding aanvragen. Login met de DigiD van degene op wiens naam de aanslag staat. Zorg dat u bewijsstukken digitaal klaar heeft staan. Voor antwoorden op eventuele vragen kunt u kijken bij de veelgestelde vragen. Komt u er niet uit? Gebruik dan het contactformulier. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.