Help ons verbeteren

Let op: melding verdachte controleur hondenbelasting

Deze week zijn bij GBTwente meerdere meldingen gemaakt van een verdachte controleur hondenbelasting in de gemeente Oldenzaal en in de gemeente Losser. Deze persoon doet zich voor als controleur hondenbelasting. De persoon in deze meldingen is niet bij ons bekend en dit is gemeld bij de politie. Heeft u in uw omgeving iets verdachts gehoord of gezien? Neem dan contact op met de politie door 0900-8844 te bellen.
Gepubliceerd op 29.04.2021, 14:00
Let op: melding verdachte controleur hondenbelasting

Heeft u iets gehoord of gezien?

Heeft u in uw omgeving iets verdachts gehoord of gezien? Neem dan contact op met de politie door het telefoonnummer 0900-8844 te bellen. U kunt dan ook vertellen dat GBTwente hierover meldingen heeft gemaakt. Op deze manier kan de politie alle meldingen op één plek verzamelen. 

Daarnaast verzamelen onze collega's aan de telefoon de meldingen die wij hebben binnengekregen en geven dit door aan de politie. 

Hoe herkent u de controleurs van GBTwente?

De controleurs die bij u langs komen hebben een legitimatiebewijs van GBTwente en zijn werkzaam voor Legitiem BV. U kunt een controleur van GBTwente altijd vragen om dit legitimatiebewijs aan u te laten zien.