Aanmaning of dwangbevel 30 november 2019 ontvangen?

Met dagtekening 30 november 2019 hebben wij aanmaningen en dwangbevelen verzonden. Deze hebben betrekking op alle belastingen voor de aangesloten gemeenten van GBTwente. U ontvangt een aanmaning of dwangbevel omdat u te laat bent met betalen. De betalingen zijn bijgewerkt tot en met 25 november 2019. Heeft u na deze datum betaald en is het bedrag vóór 30 november 2019 op onze rekening bijgeschreven, dan wordt de aanmaning of het dwangbevel met de bijbehorende kosten automatisch gecorrigeerd.
Gepubliceerd op 27.11.2019, 00:00
Aanmaning of dwangbevel 30 november 2019 ontvangen?

Wat kan ik nu nog doen?

Via Mijn GBTwente kunt u eenvoudig, snel en zelf uw betaling in termijnen regelen. Zo voorkomt u extra kosten. Natuurlijk mag u het bedrag ook in één keer betalen via de bank of contant bij de publieksbalie van uw gemeente. Als u nu niet reageert kan beslag op loon, uitkering en (on)roerende zaken volgen. Voor openstaande bedragen die betrekking hebben op de gemeente Borne voor het jaar 2019 of eerder kunt u geen automatische incasso meer afgeven.
 

Geen aanslag ontvangen? 

Heeft u geen aanslag per post ontvangen? Veel van onze inwoners zijn aangemeld bij MijnOverheid. Uw aanslag wordt dan niet per post verstuurd maar digitaal. Raadpleeg hiervoor uw berichtenbox in MijnOverheid. 
 

Kan ik nog kwijtschelding aanvragen? 

Is uw (gezins)inkomen dusdanig laag en u bent van mening dat u voor kwijtschelding in aanmerking komt, dan kunt u digitaal kwijtschelding aanvragen. Een formulier voor het aanvragen van kwijtschelding afhalen bij uw gemeente is ook mogelijk. Voorwaarde is wel dat u nog geen eerdere aanvraag heeft ingediend. Voor antwoorden op eventuele vragen kunt u kijken bij de veelgestelde vragen. Komt u er niet uit? Gebruik dan het contactformulier. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.